Lost Futures

House of Futures (HOF) inviterer til samtaler om fortabte og fundne fremtider. Vi eksperimenterer med at finde vej i det ukendte, og du behøver ikke at være bange. Kom med, når HOF ’holder hof’ fredag den 15. oktober 2010 og find din egen vej i labyrinten af nutider og fremtider – sammen med andre idealister og visionære ’co-creators’.

HOF holder hof … Fredag den 15. oktober fra kl. 13.00-17.00
og fra kl. 20.00-24.00 i Nybrogade 26a, 1203 København K.

Download programmet og følg labyrinten

Hvis du sikre dig en plads i en bestemt samtale, så tilmeld dig på hof@houseoffutures.dk (skriv emnet og dit navn). Du kan også tage chancen og bare dukke op! Porten til fremtiden er åben …

kl 13.00-13.30
JUST A LITTLE TALK:
LOST FUTURES!
Om tabte fremtider og om, hvorfor vi har brug for at sætte fremtiden på dagsordenen igen og leve den nu. Intro til dagen v/ Gitte Larsen, direktør HOF

kl 13.00-17.00
WALK THE TALK:
Find din egen vej …
Labyrint-installation

COFFEE & TEA
– SMALL & GREAT TALKS:
Hele eftermiddagen og aftenen er caféen åben

MOVIES TALK:
kl 14.00-14.50:
DESERT GIRLS I
Re-premieren på filmen Desert Girls, som blev vist første gang i september i HOF. Samtale om, hvordan ritualer og labyrinter kan hjælpe os til at finde vej i det ukendte. Filmen vises igen kl. 16.00 i caféen i stuen.
v/ Fiction Pimps, HOF

kl 14.00-14.50
LET THE IDEAS TALK:
Politikudvikling ’live’
Politik er vores mulighed for at skabe fremtiden i fællesskab.  Kom med en ide, du brænder for. Det kan være om toiletforholdene på din mors plejehjem, samfundets syn på børn og unge, erhvervspolitikkens
nye muligheder, musikpolitik, uddannelsestyranniet, Afghanistan, nye deltagelsesformer eller det høje skatteniveau. Politik er ikke alt – men det er overalt. Du bestemmer emnet. Lad os få dine ideer frem, diskutere dem og tænke videre sammen. Vi giver din ide et samfundsmæssigt perspektiv og nogle bud på, hvordan den kan politikudvikles.
v/ Public Futures, HOF

kl 15.00-15.50
PÅ ROADTRIP
Mød Allan Alfred, Tor Nørre-tranders og Gitte Larsen i en samtale om frihed, fællesskab og fremtid. Premiere på den syvende og sidste film i medie-filosofi-projektet ”På roadtrip i videnssamfundet”
v/ Allan Alfred

kl 15.00-15.50
TALKSHOP:
LifeSourcing
Mange brænder for det, de beskæftiger sig med, men bevæger sig hele tiden på kanten af udbrændthed med fare for at miste sig selv og fremtiden af syne. Hør om hvordan du sourcer fysisk, mental, følelsesmæssig og spirituel energi, så du får det lettere, sjovere og kan være langt mere effektiv.
v/ Sascha Amarasinha, Respond

kl 13.30-16.00
STOP TALKING:
Picture the future!
Det meste af eftermiddagen kan du være med til at skabe fælles fremtider, vi godt gider leve i. Workshop, hvor du kan bevæge fremtiden en eller flere gange v/ Karin Dam Nordlund, Om Process

kl 16.00-16.30
MOVIES TALK:
DESERT GIRLS II
v/ Fiction Pimps, HOF

kl 13:00-17:00, 20:00-24:00
BESØG ATELIERET
Sossa åbner dørene til en  verden i farver. Mærk kunsten og mød kunstmaleren med de islandske rødder.

kl. 20:00-24:00:
KULTURNAT
Tag med på vulkan-tur kl. 20.00 og oplev det, der nærmest satte verden på stand by, fra oven – og hør energikunstner Dorthe Steenberg, Powerspirit og AYNI.nu, fortælle om meningen med askeskyen fra Moderjords perspektiv. Aftenen fortsætter med levende ild, mens de velkendte islandske musikere – Gunnar Tordarson på guitar og Jon Rafnsson på bas – spiller op til mere snak og masser af rødvin. Kig ind og få varmen!

Skriv et svar