It’s all about being in good company …

House of Futures (HOF) holder hof den 15/10 fra kl. 13-17 og igen fra kl. 20.00-24.00. Temaet for arrangementet er “Lost Futures”, og når HOF holder hof tager vi imod dig, som var du prins, prinsesse, konge eller dronning. Just join in and let’s be movers and shakers of this world together.      

ISSUES – det magasin, vi udgiver – havde i april i år “Move the unknown” som tema og blev til i samarbejde med Kilroy om ”Be explordinary”-delen. HOF præsenterede bl.a. fire personlige fortællinger fra dannelsesrejsen i 2020. Vi er ikke færdige med vores dannelsesrejse, og måske bliver vi det aldrig. Vi vil i hvert fald stadig gerne både bevæge og bevæges af andre. For de fleste er co-creation endnu uopdaget land, og det er på en måde netop, hvad “Lost Futures” handler om: Om at opdage og skabe fremtiden i fællesskab.

Da House of Futures i foråret åbnede dørene til huset, var det med ”fremtidens uge”, hvor alle lod sig bevæge, ryste og forføre af, hvor vi og andre går hen. Mere end 250 mennesker blev en del af selskabet i løbet af denne uge, hvor emnerne var et Borgerlyst i absolut beta, Rock’n’Roll ledelse, “Den kønne bevægelse”, fred, positiv psykologi og ikke mindst ”The Crack” ved performancebureauet Fiction Pimps. Læs mere om den uges arrangementer, se billeder og film på www.houseoffutures.dk

Skriv et svar