Fortjent pris til Landsforeningen af VæreSteder

(Foto: Jakob Boserup)

Landsforeningen af VæreSteder fik i går overrakt Kronprinsparrets Store Sociale Pris ved et stilfuldt arrangement i Den Sorte Diamant. Prisen er på kr. 500.000, det er første gang den uddeles – og den kunne ikke gå til en mere fortjent modtager.

På billedet ses sekretariatschef Cliff Kaltoft og LVS-bestyrelsens formand Marika Sabroe. (De to personer til venstre er Kronprins Frederik og Prinsesse Mary).

Vi her på Public futures (en del af House of Futures) kender LVS fra et nært samarbejde gennem fem år, og vi er ikke i tvivl om, at LVS er Danmarks i særklasse mest innovative landsforening på det sociale område.

Cliff sagde i sin takketale, at LVS hele tiden i sit arbejde støder på mange kloge mennesker med bestemte meninger om, hvad der kan lade sig gøre, og – især – hvad der ikke kan lade sig gøre. Men igen og igen har LVS vist, at der er rigtig meget, der kan lade sig gøre, også for mennesker, som har mange svære problemer og ofte bliver afskrevet som “ressourcesvage”.

Det er den røde tråd i LVS’ arbejde, og det er den, der fik en flot anerkendelse med prisen i går.

Efter prisoverrækkelsen holdt vi fest med LVS med venner her hos os i Public futures, og senere på blues-værtshuset Mojo.

Læs mere om prisuddelingen på LVS’ hjemmeside

– og i Ekstra Bladet

Se også et indslag fra DR Update.

Og se Cliff Kaltoft i Go’morgen Danmark.


Skriv et svar